Sunday 8 November 2015

Az első hét 2/2

Már egyre kevesebb a doboz, ki- és bepakoltuk a ruhák nagy részét, már főztünk és sütöttünk is.


Ellátogattunk a szomszéd falu baba-mama klubjába. Abszolút lenyűgözött. Tea, kávé szülőknek, víz gyümölcs és palacsinta a gyerekeknek és kb 3 órányi tömény rohangálás, mászás, kúszás, játék és csúszda várt rá. Totál k.o. lett Jammy a végén. Annyira, hogy bealudt miközben a nagyobb gyerekek visítva rohangáltak mellette.




Az előző tulaj által jófejségből itthagyott mosógép és szárító bedöglött, így új gépek kerültek a házba. Csendes, futurisztikus és zenél ha lejárt a program (ezt még fixálni kell). Szárító szerdán érkezik.
Ha már gépek, akkor megemlíteném milyen csodás férjem van, hiszen kaptam tőle egy robot gépet, ami már nagyon nagyon régóta álmom. És még piros is!!


Túl vagyunk az első itt alvásos látogatáson, Tim nővéréék jöttek el és hozták a kutyájukat is Tücsi legnagyobb örömére. Annyit sprinteltek, mint még soha!


Jammy megtanult lépcsőzni egyedül (csak az itthoni pár lépcsőfokot, máshol nyújtja a kezét segítségért), állandóan fogócskázni szeretne a kanapé körül illetve ha meglát egy bárányt büszkén mondja, hogy: "baa". Egyre választékosabban dumál, de még nem nagyon mond szavakat a "Tücsi"-n kívül. Cserébe ügyesen kifejezi magát, mutat, megfogja a kezem és ráteszi arra amivel dolgom van (pl ha a doboz tetőt vegyem le). Ha nagyon izgatott lesz akkor toporzékolva kacag. És a kedvencem: puszit dob <3

No comments :

Post a Comment